Володимир Буряк запропонував представникам усіх фракцій увійти до складу комісії з питань екології

26.01.2021 16:14

Міський голова Володимир Буряк закликав всі депутатські фракції міської ради подати своїх представників до складу постійної депутатської комісії з питань екології. Нагадаємо, рішення про створення цієї депутатської комісії планується затвердити на сесії міської ради, яка пройде 27 січня. Сьогодні відповідний проєкт рішення розглянули під час погоджувальної ради, яка традиційно відбулась напередодні сесії.

У грудні депутати затвердили склад постійних депутатських комісій, прийнявши рішення про створення 7 таких комісій. Однак міський голова Володимир Буряк тоді запропонував на одній з найближчих сесій повернутися до цього питання та утворити ще одну депутатську комісію – з питань екології. Міський голова доручив секретарю міської ради Геннадію Наумову опрацювати це питання.

У результаті на сесію міської ради, яка відбудеться 27 січня, виноситься рішення про створення постійної депутатської комісії з питань екології. Всі депутатські фракції отримали пропозицію включити своїх представників до цієї комісії. Нагадаємо, у складі Запорізької міської ради шість депутатських фракцій – партій Володимира Буряка «Єднання», «ОПЗЖ», «Нова політика», «Слуга народу», «Європейська солідарність» та «Політична партія Шарія».

На даний момент своїх представників до комісії з питань екології запропонували чотири фракції – партій «Єднання», «Слуга народу», «ОПЗЖ» та «Нова політика». Кандидатури від фракцій партії «Європейська солідарність» та «Політична партія Шарія» не надходили.

Під час сьогоднішньої погоджувальної ради міський голова Володимир Буряк запропонував представникам всіх фракцій, хто цього не зробив раніше, подати своїх представників до екологічної комісії.

- Рішення про створення депутатської комісії з питань екології підготовлене. Однак не всі на даний момент подали своїх представників, хоча раніше кожна з партій постійно наголошувала на важливості екологічних питань для міста. Тому пропоную всім партіям подати своїх представників до комісії. Це можна ще встигнути зробити до сесії, щоб заздалегідь внести зміни до відповідного проєкту рішення, - сказав Володимир Буряк.

Зазначимо, вже завтра рішення про утворення комісії з питань екології планується прийняти на сесії міської ради. Депутатські фракції ще мають час подати свої кандидатури.