Мешканцям приватного сектору нагадали про культуру поводження зі сміттям

26.01.2021 16:30

У Запоріжжі триває реалізація заходів, спрямованих на поліпшення якості надання послуг з вивезення сміття. Це стосується як приватного сектору, так і багатоповерхової забудови. Зокрема для вивезення ТПВ з приватного сектору почали використовувати нову техніку, яка була придбана нещодавно. Однак працівники підприємства регулярно стикаються з проблемами в приватному секторі.

Кілька місяців тому підприємство «Вельтум-Запоріжжя» придбало чотири одиниці техніки. Тепер частина цих нових автомобілів задіяна у вивозі сміття з приватного сектору Запоріжжя. Однак регулярно в цій місцевості з'являються перепони, які ускладнюють роботу виїзної бригади.

Так, працівники підприємства постійно наштовхуються на вузькі та «глухі» проїзди, тупики, гілля дерев, яке розрослося мало не на піввулиці понад парканами дворів. Всі вищевказані фактори створюють певні проблеми для роботи спеціальної техніки і уповільнюють роботу бригади.

Щоб врегулювати ці питання представники «Вельтум-Запоріжжя» виїжджають на проблемні ділянки приватного сектору і проводять бесіди з жителями. Так, сьогодні працівники підприємства зустрілися з жителями вулиці Степової, що у Комунарському районі.

- Ми просимо мешканців приватного сектору з розумінням поставитися до проблем, які виникають у процесі забору сміття. Просимо їх залишати фірмові пакети з ТПВ на проїзних вулицях, стежити за своїми собаками, регулярно виконувати кронування гілок, які загороджують проїзну частину. І, звичайно, нагадуємо мешканцям, що у фірмові пакети не можна складати ці самі гілки, будівельне сміття та інші предмети, які не належать до побутових, - розповіла начальниця відділу логістики підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Наталія Краско.