У Запоріжжі продовжують ремонтувати житлові будинки

28.01.2021 15:30

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Нині триває заміна старих чавунних каналізаційних випусків на нові пластикові за адресою вул. Василя Сергієнка, 39.

Цей багатоквартирний будинок керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує з 2017 року – за підсумком міського конкурсу на обрання управителя для тих будинків, чиї мешканці не визначилися з формою управління. Тут діє типовий договір.

Проблема з каналізаційними випусками в цій багатоповерхівці дуже давня. Через їх зношеність відбувалося регулярне закупорювання труб і підтоплення підвалу. Так, кілька місяців тому у домі відбулося засмічення каналізації, через що працівникам підприємства «Місто для людей» довелось оперативно замінювати 20 метрів труб у підвалі. Після відновлення каналізаційних випусків вони сподіваються, що аварій за цією адресою більше не буде.

- Тут відбувається заміна двох каналізаційних випусків у п’ятому та шостому під’їздах. Роботи проводимо у декілька етапів. Вчора наші спеціалісти провели розкриття комунікацій спецтехнікою. Сьогодні розкриваються та розчищаються лотки, демонтуються старі труби. А вже завтра будемо замінювати старі чавунні труби на нові пластикові, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Представники компанії закликають запоріжців експлуатувати систему дбайливо та не викидати сміття та різний непотріб у каналізацію.