КП «Наше місто» виконує роботи у черговому багатоквартирному будинку

29.01.2021 15:35

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Так, комунальне підприємство «Наше місто» проводить ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на його балансі. Сьогодні працівники підприємства завершили встановлення металевих дверей у сміттєкамери в будинку по вулиці Бородінській, 9.

Протягом кількох років поетапно у цьому будинку ведуться ремонтні роботи. Все почалося у 2016 році, коли мешканці вирішили створити ОСББ. На той час накопичилося безліч комунальних проблем, які почали вирішувати поступово. Так, будинок давав усадку, тому в першу чергу зміцнили панельні шви і фасад. Далі – розпочали заміну покрівлі та комунікацій.

На сьогоднішній день істотних проблем вже не залишилося, тому перейшли до другорядних питань. Так, днями на восьми під'їздах будинку комунальники замінили двері в сміттєкамери. Металеві антивандальні двері прослужать не один десяток років. Обслуговує будинок КП "Наше місто". 

- Після планового огляду і спілкування з мешканцями визначили коло робіт. Ми склали дефектовку, кошторис і тепер розпочали виконання завдань в рамках накопичених коштів. Двері в сміттєкамери з часом вийшли з ладу. Тепер замість дерев'яних прогнилих дверей будуть нові, міцні, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Далі на підприємстві планують перейти до ремонту цоколя у кількох під'їздах будинку. Після цього з мешканцями обговорюватимуть подальші плани.