В Олександрівському районі утилізують новорічні ялинки

04.02.2021 13:40

У Запоріжжі продовжують вивозити новорічні ялинки та гілля. Дерева з усього Олександрівського району звозять в одне місце, де підрядники за допомогою дробильної машини перероблять їх на тріску.

Робітники підрядної організації працюють на вулиці Козачій між будинками 1 і 5. Як розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий, зараз в роботі близько 35 адрес, з яких ще необхідно вивезти гілки, ялинки.

- В Олександрівському районі триває вивезення та подрібнення ялинок і гілки. Уже відпрацьовано близько 300 адрес, з яких вивезли близько 20 тонн новорічних дерев і гілок. Але жителі району ще продовжують виносити ялинки. Через тиждень-півтора ми завершимо вивезення гілок та ялинок і наведемо лад на вулицях району. Також, з наступного тижня почнеться вивезення листя. Крім цього, ведеться робота з ліквідації стихійних звалищ. Сміття з місць скупчення вивозять щотижня, - розповів Валерій Мостовий.

Подрібнення ялинок і гілок дозволяє швидше вивезти накопичене. Тріску утилізують на полігоні твердих побутових відходів.