Запорізькі парки очищають від снігу та ожеледиці

09.02.2021 12:55

Працівники комунального підприємства «Титан» працюють у посиленому режимі. У парках прибирають сніг, розчищають доріжки, а також посипають їх антиожеледними сумішами для зручності пересування містян.

В обслуговуванні КП «Титан» знаходяться парк Перемоги, ландшафтний парк Вознесенівський, парк Металургів, площа та парк Енергетиків, парк по вулиці Сергія Синенка, 15а та сквер 30-річчя визволення України. Також два міських пляжі – Центральний і Правобережний.

Зараз на всіх балансових територіях комунальники ліквідовують наслідки снігопаду. В місцях, де техніка не може під'їхати, вручну працюють бригади - залучили 43 працівника. Всі вони «озброєні» сніговими лопатами і кригорубами. Мають запас посипних матеріалів - 59 т відсіву та 900 кг солі для обробки доріг і тротуарів. У парку Перемоги зокрема задіяли трактор і дорожньо-комбіновану машину.

- Аналогічні роботи провели вчора. Сьогодні прибирання почали з 5.30 ранку, частково з 6.30. Ми розділили кількість людей, щоб якомога швидше запустити робочий процес. Таким чином мешканці прилеглих будинків мали змогу безпечно дістатися до зупинки громадського транспорту чи дитячого садочка, - розповіла заступниця директора КП «Титан» Олена Петрик.

Роботи з прибирання снігу триватимуть й надалі з урахуванням погодних умов.