У Запоріжжі продовжують боротися з наслідками негоди

09.02.2021 16:10

Так, 8 та 9 лютого для прибирання снігу у Запоріжжі поблизу будинків, якими опікується керуюча компанія «Місто для людей», було задіяно 256 двірників та дві мобільні бригади. Працюють у посиленому режимі.

Як повідомляють представники керуючої компанії, для роботи задіяли всіх робітників та спецтехніку. Для ефективного прибирання снігу сформували мобільні бригади, які використовують потужні вітродуйки.

- Працівники з комплексного прибирання під час негоди розпочинають роботу о шостій ранку, щоби якомога швидше забезпечити комфортні умови для мешканців будинків. Розчищаються доріжки від під'їзду до тротуару та від тротуару до внутрішньоквартальної дороги. Посилена робота продовжиться і в подальшому, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Також раніше повідомлялося, що керуюча компанія «Місто для людей» у Запоріжжі закупила 300 тонн відсіву для посипки внутрішньоквартальних тротуарів та виходів з під’їздів будинків. Весь штат має снігоприбиральні лопати, льодоруби. На випадок сильної негоди сформована резервна мобільна бригада для прибирання снігу та посипання доріжок.

Мобільні бригади працюють за тими адресами, де не закріплений двірник, або там, де двірник за певних обставин не зміг вийти на роботу. Одна така мобільна бригада підтримує порядок на прибудинкових територіях та у під'їздах близько 50 будинків.