Запорізькі комунальники продовжують прибирати вулиці міста

12.02.2021 14:05

Протягом учорашнього дня температура повітря в Запоріжжі продовжувала утримувати плюсові показники, що дало можливість працівникам комунальних підприємств активізувати роботи з приведення міста до належного санітарного стану.

Спеціалісти КП «ЕЛУАШ» продовжили вивозити сніг з проїжджої частини доріг та зупинкових комплексів. За допомогою 16 одиниць техніки вдалось прибрати близько 160,98 т. Додатково були виконані роботи з очищення лоткової частини дороги під бордюром від наносного ґрунту та бруду на площі 491 кв. м.

Працівники КРБП «Зеленбуд», КП «Титан», КП «Дубовий гай» виконували роботи з приведення до належного санітарного стану території міста та підмітання парків і скверів від посипкового матеріалу на площі 31 810,64 кв. м.

З 12 лютого і надалі у місті очікується значне зниження температури повітря та снігопад. Департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради звертається до водіїв з проханням не залишати транспортні засоби у денний та нічний час вздовж доріг, поблизу зупинок громадського транспорту та в місцях, не передбачених для паркування, з метою забезпечення можливості якісного виконання робіт комунальними підприємствами.