Очільник Шевченківського району відзвітував про результати роботи за минулий рік

12.02.2021 15:25

Голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр відзвітував перед громадськістю про результати роботи за 2020 рік, відбулось публічне представлення інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками за 2020 рік. На заході були присутні депутати Запорізької обласної та міської рад, представники підприємств, установ, організацій району.

За словами Федора Маєра, велика увага в районі була приділена ремонту прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів. Всього відремонтовано 26 тис. кв. м території на суму понад 15,8 млн грн (48 об’єктів). Ще майже 11,8 тис. кв. м доріг приватного сектору на суму 5,4 млн грн.

Найбільший реалізований об’єкт - капітальний ремонт дороги по вул. Єрмака. Площа нового асфальтобетонного покриття склала понад 1,5 тис. кв. м, тротуарів та заїздів у двори - 1 тис. кв. м, встановлено 12 дорожніх знаків. Загальна вартість об’єкту сягнула 6 млн грн. Протягом 2020 року на території району проведено масштабні ремонти тротуарів на площі майже 10 тис. кв. м на суму 11 млн грн.

Минулоріч у Шевченківському районі були виконані роботи з будівництва мереж зовнішнього освітлення по вул. Іванова, Цитрусовій, Новій, по пр. Моторобудівників, 64 та реконструкції - по вул. Фелікса Мовчановського, Шевченка.

Також тривала активна боротьба з карантинними рослинами. Крім того, виконувалися роботи з благоустрою. Загалом було вивезено 948 т сміття, 1342 т опалого листя, прибрано 333 т гілля, видалено 158 дерев, ще 160 - обрізано на прибудинкових територіях.