Запорізькі комунальники працюють вночі та у вихідні

13.02.2021 09:43

У зв’язку з інформацією про можливе погіршення погодних умов, працівники КП «ЕЛУАШ», за дорученням міського голови Володимира Буряка, були заздалегідь переведені на цілодобове чергування. Після початку снігопаду техніка була задіяна для посипки та розчистки доріг. Комунальники продовжували працювати і вночі. Були задіяні 76 одиниць техніки. Зокрема навантажувачі, посипальна техніка, трактори зі щітками. У першу чергу комунальники обробляли підйоми та спуски, головні магістралі, де рухається велика кількість транспорту, громадський транспорт.

Бригади КП «ЕЛУАШ» продовжують працювати у суботу. На даний момент головна увага приділена обробці антиожеледними матеріалами, розчистці доріг другої та третьої черги. Дороги першої черги були оброблені перед цим. Робітники продовжують посипати та розчищати закріплені за підприємством тротуари, зупинки громадського транспорту.

У роботах зараз задіяні 57 одиниць техніки. Серед них 13 піскорозкидувачів, 11 тракторів зі щітками, 20 машин дорожніх комбінованих тощо. Також працюють понад 80 дорожніх працівників.