Запорізькі комунальники продовжують працювати у вихідні

14.02.2021 10:00

Комунальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Нагадаємо, у період погіршення погодних умов та ліквідації наслідків негоди працівники КП «ЕЛУАШ», за дорученням міського голови Володимира Буряка, працюють у цілодобовому режимі. З самого початку снігопаду техніка була задіяна для посипки та розчистки доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту.

У суботу та неділю роботи продовжувалися. Зокрема у ніч з суботи на неділю робітники КП «ЕЛУАШ» посипали дороги та тротуари, продовжували розчищати від снігу тротуари. За останню добу було використано понад 350 тонн антиожеледної суміші та відсіву.

Вранці була виконана обробка доріг, там де це було потрібно. Зараз продовжуються посипка, прибирання тротуарів. Стан доріг постійно контролюється. По мірі необхідності проводитиметься подальша посипка та розчистка доріг. Сьогодні у роботі задіяні 60 одиниць техніки. Зокрема 13 піскорозкидувачів, 14 тракторів зі щітками, 26 машин дорожніх комбінованих тощо. Також працюють дорожні працівники.