Запорізька молодь відсвяткувала День всіх закоханих

15.02.2021 12:57

Вчора, 14 лютого, у сквері Театральному відбувся міський захід «Марафон почуттів» з нагоди найромантичнішого свята – Дня всіх закоханих. Організатори – управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім`ї та молоді Запорізької міської ради.

Закохані пари взяли участь у змаганнях, кожен з етапів яких символізував той чи інший період у стосунках: цукерково-букетний (човниковий біг з подарунками), весілля (кидання букету), подружнє життя (стрибки на скакалці та годування хлопців дівчатами на швидкість).

Переможці отримали сертифікат на вечерю удвох у ресторані «Sunrise Park», також цінні подарунки чекали на всіх учасників святкового дійства.

Крім того, працювали тематичні локації, серед яких: реєстрація символічного шлюбу на добу, інформаційна локація з матеріалами про соціальні проблеми (торгівлю людьми, сімейне насильство, гендерну нерівність тощо), спеціальне місце для «хейтерів» Дня закоханих – локація в формі своєрідного тиру, де можна було постріляти зі зброї (іграшкового пістолета) й спробувати влучити в романтичні мішені.

Мета свята – пропагування сімейних цінностей та здорового способу життя серед запорізької молоді. Зазначимо, захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.