У Дніпровському районі вітали ветеранів-афганців

16.02.2021 12:50

15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану, у Дніпровському районі відбулася зустріч представників районної адміністрації з ветеранами-афганцями. Захід було проведено з врахуванням карантинних вимог.

У зустрічі взяли участь голова ГО «Всеукраїнська спілка ветеранів Афганістану та АТО» Володимир Блінов, голова ГО «Спілка ветеранів Афганістану м. Запоріжжя» Віктор Головченко, ветерани-афганці, представники місцевої районної адміністрації. 

- Сьогодні святковий і водночас трагічний день. 32 роки тому відбулось виведення військ з Афганістану, понад дев’ять років військові перебували на території цієї країни. Свої вітання ми в першу чергу адресуємо вам, воїнам-афганцям. Ви завжди були і є прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких «обов'язок» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя, - звернувся до присутніх голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району Віталій Змієнко.

Ветеранам були вручені почесні медалі «32-а річниця виводу військ з Афганістану» та цінні подарунки.