В Шевченківському районі відбулася зустріч з депутатами

16.02.2021 14:35

В районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківського району відбулась особиста зустріч керівника району Федора Маєра з депутатами Запорізької обласної та міської рад.

Федір Маєр ознайомив депутатів з характеристикою Шевченківського району, економічними показниками, озвучив проблеми та здобутки житлово-комунального сектора. Голова району закликав депутатів до спільної результативної роботи на благо усіх жителів району. Серед нагальних питань – розвиток віддалених територій, а саме: Військове містечко, житловий масив колишнього радгоспу «Дніпровський», селища: Будівельників, Тепличне, Грабарі, ДД, Зелений Яр, Кремінь, Кринички, Леваневського, Чапаєвка, Карантинка.

Очільник району звернув увагу присутніх, що низка нових об'єктів району з'явились завдяки фінансуванню з депутатських фондів, зокрема дитячі та спортивні майданчики. Так, лише у 2020 році за рахунок депутатських коштів упорядковано 7 дитячих та спортивних майданчиків за адресами: вулиці Чарівна, 131, 48, 119; Героїв 55 бригади, 51, 51а, 53, 53а; 8 Березня, 29; Магістральна, 88, 96. За рахунок субвенції народного депутата України Сергія Штепи виконані роботи з будівництва мереж зовнішнього освітлення по вул. Високовольтній, Янтарній, на внутрішньоквартальній території - по вулицях Чарівній, 157а, Бочарова, 6, 8, 8а, 8б, 10, а також розпочаті роботи з будівництва мереж зовнішнього освітлення по вул. Військбуд.

Федір Маєр подякував депутатам за розуміння та наголосив, що районна адміністрація й надалі продовжуватиме тісно співпрацювати з депутатами всіх рівнів.