Аварійний витік водоводу по вул. Чумаченка оперативно ліквідовано

17.02.2021 15:05

Вчора, 16 лютого, близько 19.00 з міського контакт-центру 15-80 до КП «Водоканал» надійшла інформація про витік води по вул. Чумаченка, 30.

Негайно за цією адресою виїхала бригада аварійної служби КП "Водоканал" для визначення причини витоку та його усунення. При обстеженні місця витоку з водоводу на вул. Чумаченка було визначено причину – порушення цілісності корпусу чавунної засувки ДУ-500мм, і одразу розпочалися ремонтні роботи.

Для ліквідації витоку були задіяні 3 бригади аварійно-відновлювальних робіт та 11 одиниць техніки.

Також комунальне підприємство «Водоканал» спільно з ДСНС організувало безперервний підвіз питної води на об’єкти критичної інфраструктури (котельні, онкологічний диспансер) для безперебійного функціонування системи опалення та життєдіяльності об’єктів.

На період аварійного ремонту спільно з комунальним підприємством «ЕЛУАШ» було організовано посипку території проведення робіт з метою попередження утворення криги.

Роботи з усунення витоку тривали з вечора 16 лютого майже до 7.00 17 лютого. Вранці, після закінчення ремонтних робіт, спеціалісти КП «Водоканал» розпочали процес заповнення водоводу по вул. Чумаченка.

Наразі триває відновлення гідравлічного режиму на вказаній ділянці, після чого водопостачання буде відновлено в повному обсязі.