У Запоріжжі продовжують ліквідовувати наслідки снігової негоди

19.02.2021 11:45

Вранці 18 лютого в місті спостерігалися незначні опади у вигляді снігу, які посилилися після 14:00. Комунальні підприємства міста почали розчищати дороги та тротуари аби забезпечити комфортне пересування вулицями міста.

За інформацією департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, для посипки та розчистки доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту були задіяні 87 одиниць спецтехніки КП «ЕЛУАШ». Вночі з 18 на 19 лютого, після закінчення снігопаду, комунальники обробляли міські дороги та тротуари антиожеледною сумішшю. За цей період було використано 1469,5 т посипкового матеріалу.

Окрім цього, впродовж 18 лютого 60 робітників та 3 одиниці техніки КП «Титан», КРБП «Зеленбуд» та КП «Дубовий гай» виконували роботи з розчищення території міських парків скверів тощо.

Нагадаємо, у період погіршення погодних умов за дорученням міського голови Володимира Буряка у департаменті інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та комунальних підприємствах міста організовано цілодобове чергування задля своєчасного забезпечення життєдіяльності міста.