У Вознесенівському районі тривають роботи з кронування дерев

24.02.2021 17:20

Цього разу підрядники працювали на бульварі Шевченка, 10-а та у прилеглих кварталах. Комунальники зазначають - зима для таких робіт найкраща пора року. Дерева ще сплять і на них відсутнє листя, що дає можливість побачити усі зайві або аварійні гілки.

Гілки стукають у вікна під час вітру та турбують мешканців будинку. Аварійні дерева заважають запоріжцям не тільки шумом. Під час негоди старі гілки становлять небезпеку як для людей, так і для припаркованих машин. Така ситуація склалась й у дворі будинку 10-а, шо на бульварі Шевченка. 

- З дитиною боялися гуляти. Машини небезпечно було ставити, бо вже були такі ситуації, коли гілка під час вітру ледве не зірвалася мені на автівку. Ми звернулися з проханням до Вознесенівської адміністрації кронувати дерева, - розповіла жителька Возенесенівського району Тетяна Мухіна.

У райадміністрації на заявку містян відреагували. Зранку у дворі працювали підрядники – усі небезпечні гілки обрізали. Кронували дерева і за іншими   адресами. Роботи триватимуть і надалі.

- Наступного тижня будемо переходити на квартали вулиць Гончаренка, Південноукраїнської, Незалежної України, Рекордної. Таким чином будемо виконувати доручення міського голови щодо наведення належного санітарного стану території Вознесенівського району. І водночас ми виконуємо звернення мешканців, що надходять до Володимира Буряка та до мене, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Обрізане гілля подрібнять і вивезуть на полігон ТПВ. Також комунальники звертаються до запоріжців з проханням не затягувати з виносом новорічних ялинок.