Володимир Буряк - про етапи реконструкції площі Запорізької

25.02.2021 13:53

Площа Запорізька – знакове місце нашого міста. Одну з головних площ чекають кардинальні зміни за результатами реконструкції. У результаті вона має стати частиною єдиної зони відпочинку, яка розташовуватиметься на обох берегах Дніпра. Про зміни, які чекають площу Запорізьку, повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Міський голова зазначив, що площа Запорізька – один із об’єктів, де буде проводитися реконструкція цього року.

- Це великий проєкт, який потребує значного фінансування, тож ми розбили його на декілька черг. Цього року підрядник має виконати влаштування підпірної стінки та розібрати тротуар вздовж неї, після чого зробити нове покриття. Крім того, будуть виконані роботи з відновлення зливової каналізації, освітлення та влаштування покриття для оглядового майданчика, - написав Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що у перспективі на площі Запорізькій будуть фонтан, майданчик для катання на скейтах. Володимир Буряк також нагадав про плани створення зони відпочинку на обох берегах Дніпра. Вона включатиме в себе вже оновлений Правобережний пляж, площу та парк Енергетиків, парк Металургів та Палац дитячо-юнацької творчості, площу Запорізьку.