На площі Привокзальній реконструюють частину тротуару

25.02.2021 16:40

Департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради звертає увагу, що з 9 березня планується почати роботи з реконструкції правої частини тротуару об’єкту «Капітальний ремонт тротуару площі Привокзальної в м. Запоріжжя», за наявності сприятливих погодних умов.

За ініціативи департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради сьогодні на площі Привокзальній була організована виїзна нарада за участі представників проєктної та підрядної організації, Комунарської районної адміністрації, управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, інспекції з благоустрою міськради, КП «Водоканал», АТ «Укрзалізниця», КП «ЕЛУАШ». У ході наради обговорили низку організаційних питань, зокрема:

  • розгляд можливості перенесення зупинки громадського транспорту;
  • з’ясування балансоутримувачів інженерних мереж, які знаходяться в зоні реконструкції;
  • необхідність звернутися до власника мережі холодного водопостачання ВСП «Запорізьке територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» з приводу виконання робіт з заміни інженерних мереж;
  • розробка схеми організації дорожнього руху на пл. Привокзальній;
  • законність розміщення МАФів на території тротуару правої частини пл. Привокзальної, де планується виконання робіт з реконструкції.