Райони Запоріжжя готують до весни

26.02.2021 15:55

В усіх районах обласного центру виконуються роботи з благоустрою. Після зими необхідно прибирати відсів, яким оброблялися в ожеледь дороги і тротуари, привести у порядок зони відпочинку - парки і сквери, вивезти сміття, гілки після обрізки й видалення дерев і багато іншого. Зокрема, у Вознесенівському районі сьогодні кронують дерева та прибирають стихійні звалища.

Так, підрядники працюють за адресою бульвар Шевченка, 6. Мешканці прилеглого будинку зауважують, що під час вітру велике гілля старих дерев завдавало чимало турбот.

- Ми звернулись з мешканцями будинку до Вознесенівської районної адміністрації з проханням допомогти кронувати дерева. Вже сьогодні працює підрядник і виконуються роботи, - розповів голова ОСББ по вул. бульвар Шевченка, 6 Андрій Герасимов.

Тут мають кронувати близько 10 дерев. Окрім цього ведуться роботи по вулиці Портовій, 4.

Там підрядники вивозять стихійне звалище. За цією адресою прибирають сміття кілька разів на рік.

- На території району станом на минулий тиждень було 47 адрес, за якими необхідно було вивезти сміття зі стихійних звалищ. На сьогодні вже на 17 з них звалища ліквідовані. Ми продовжуємо наводити лад на вулицях району, аби привести територію до належного санітарного стану, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.

Зібране сміття вивозять на полігон твердих побутових відходів.