У запорізьких багатоповерхівках ремонтують покрівлі

26.02.2021 15:47

Ремонт м’якої покрівлі проводиться зазвичай влітку, але за технологією його можна виконувати при температурі до -5 градусів. Сьогодні фахівці керуючої компанії «Місто для людей» скористалися сприятливими погодними умовами та розпочали поточний ремонт покрівлі на будинку №1 по вулиці Штурмовій.

Раніше тут надходили звернення від мешканців, які просили включити ремонт покрівлі в план робіт. Кошти на будинку накопичились і, як тільки дозволила погода, фахівці відновили роботи. Сьогодні планують виконати ремонт близько 250 квадратних метрів рулонної покрівлі. Раніше, в грудні, на цьому будинку відремонтували 130 кв. м. покрівлі.

Зазначимо, на цьому будинку діє типовий договір. У вартість послуг входить прибирання прибудинкової території, підмітання раз на тиждень сходових клітин, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем: гарячого водопостачання; холодного водопостачання; водовідведення; теплопостачання; зливової каналізації, мереж електропостачання та електрообладнання, дератизація, дезінсекція, освітлення місць загального користування.

Поточний ремонт здійснюється за рахунок накопичувальної статті тарифу. Більшість мешканців цього будинку сплачують за послугу вчасно, що дозволило накопичити кошти на ремонт. У той же час боржників закликають розрахуватися з боргами або укласти договір реструктуризації, адже це дозволить виконати більше робіт. І стосується це не лише цього, а й інших будинків.