Віктор Закальський нагороджений медаллю за особистий внесок в розвиток міста

02.10.2017 12:02

Сьогодні заступник міського голови Валерій Еделєв вручив медаль «За особистий внесок у розвиток міста Запоріжжя» начальнику управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради Віктору Закальському.

Віктор Олександрович нагороджений за вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди 60-річчя. Валерій Еделєв привітав ювіляра від імені міського голови та депутатського корпусу.

- Це дійсно урочиста подія, - сказав Валерій Еделєв. - Офіцер, патріот своєї країни, прекрасний керівник, який віддав усі свої сили Батьківщині, місту, органам місцевого самоврядування.

У свою чергу Віктор Закальскій зазначив, що ця нагорода - заслуга всього колективу.

Віктор Закальскій закінчив Одеське вище артилерійське командне училище ім. Фрунзе, Військову артилерійську академію ім. Калініна і Національну академію оборони України. Пройшов шлях від командира взводу управління артилерійської батареї до військового комісара Запорізького ОВК Південного оперативного командування. За час служби обіймав посади командира артилерійського дивізіону, командира бригади, начальника ракетних військ і артилерії, командира дивізії, командира тактичної групи. З 2011 року - начальник управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради.