У міських багатоповерхівках триває ремонт під’їздів

02.03.2021 17:40

Так, керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Нині саме триває ремонт третього під’їзду у багатоповерхівці за адресою вул. Руставі, 5.

Вже близько року цей багатоповерховий будинок керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує згідно з індивідуальним договором, що дозволяє місцевим мешканцям визначатися з пріоритетністю напрямків виконання ремонтів.

Люди вчасно сплачують за послуги з управління, тому за потреби є можливість виконувати ті чи інші види робіт. Так, нині триває ремонт третього під’їзду. Його вирішили привести до ладу першим, оскільки він перебував у найбільш незадовільному стані. Раніше тут були виконані ремонти всіх вхідних груп.

Як розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник, за час обслуговування будинку також була замінена ділянка мережі водопостачання на вході до будівлі. Через її зношеність регулярно надходили заявки щодо проблем з подачею гарячої та холодної води. Покрівля у багатоповерхівці за цією адресою ремонтувалась капітально за рахунок коштів з міського бюджету, але керуюча компанія долучилася у плані виконання робіт поточного характеру – ремонту ділянки над шостим під'їздом.

Також у підвалі була замінена запірна арматура та зливова каналізація у четвертому під’їзді, проведена герметизація швів і скління в під’їздах.