Вітання міського голови Володимира Буряка

05.03.2021 14:20

Дорогі запоріжанки!

Щиро радий привітати вас із першим великим весняним святом! Святом, яке завжди асоціюється саме з вами, з вашою красою та теплом. Дякую за те, що ви робите не лише для власних сімей, родичів, близьких, але й для нашого рідного Запоріжжя.

Неможливо переоцінити самовіддану працю жінок медиків, педагогів, соціальних працівників, представників багатьох професій житлово-комунальної сфери, водіїв тролейбусів і трамваїв. Це лише невеликий перелік спеціальностей, якими ви оволоділи на найвищому фаховому рівні. І продовжуєте брати нові професійні висоти. Не менш відповідально ви ставитеся до своїх особистих та сімейних обов’язків. Це може підтвердити кожен з нас, чоловіків. Адже ви наші рідні мами, бабусі, дружини, дочки, сестри, колеги та подруги!

Без вагомого внеску кожної з вас неможливо уявити сьогодення та подальший розвиток нашого Запоріжжя, щастя тисяч запорізьких сімей. Так було й буде завжди. Впевнений, що всі зі мною погодяться.

Щастя та радості кожній з вас! Напередодні прекрасного весняного свята прийміть найтепліші побажання здоров’я, успіхів та кохання!
 

Щиро ваш Володимир Буряк,
Запорізький міський голова

Відеопривітання від міського голови Володимира Буряка