У Вознесенівському районі тривають роботи з комплексного благоустрою

03.03.2021 12:35

У Запоріжжі продовжують наводити лад на прибудинкових територіях, щоб привести їх до належного естетичного й санітарного стану. До організації робіт підходять комплексно – ліквідовують стихійні звалища, кронують дерева та утилізують використані ялинки. З кінця лютого усі райадміністрації міста розпочали прибирання прибудинкових територій. Нині роботи тривають у Вознесенівському, де ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» допомагає прибирати звалище сміття, яке утворилось у дворі після ремонту даху.

Загалом з початку року у районі вже вивезли понад 100 т непотребу. Продовжують утилізацію й використаних новорічних ялинок, а також кронованого гілля та опалого листя.  Вже обрізали близько 30 дерев на прибудинкових територіях, ще 17 - видалили. Готуються у районі й до покосу карантинних рослин, який має початись вже за місяць.

- Своєчасно уклали договори на проведення робіт з благоустрою прилеглої території - це кронування дерев, захоронення твердих побутових відходів, прибирання стихійних звалищ, котрі утворюються в межах території. Також видалення аварійних дерев як на прибудинкових територіях, так і загалом у районі. Крім того, ми вже розпочали покіс карантинних рослин, адже березень швидко закінчується, а починаючи з середини квітня слід починати їх видалення, - зазначив голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.