В Олександрівському районі активізували роботи з благоустрою

04.03.2021 12:15

Сьогодні, 4 березня, прибирання тривали у дворі будинку № 69 по вул. Поштовій. Представники місцевого ОСББ власними зусиллями провели тут кронування дерев, з вивезенням гілок допомогла районна адміністрація.

У своє управління мешканці взяли будинок у 2016 році. З того часу стан будівлі вдалось значно покращити: тут провели ремонти в під'їздах з повною заміною дверей та вікон, оновили труби водопостачання та опалення, встановили ІТП. Пильно слідкують і за станом прибудинкової території – проводять регулярні прибирання, а днями здійснили кронування аварійних дерев.

- Хочемо зустріти весну у повній готовності. Мешканці в нас активні та небайдужі. Тож з кронуванням проблем не було, єдине питання – вивезення сміття після цього. Звернулись за допомогою до районної адміністрації, з якою ми регулярно тісно співпрацюємо, і одразу отримали відгук. Сьогодні зранку – вся техніка на місці, більше того, роботи вже майже закінчені, - розповіла голова ОСББ по вул. Поштовій, 69 Сусанна Хуповка.

Подібні роботи за доручення міського голови Володимира Буряка нині активізовано в усіх районах міста. Комунальники вивозять гілля та листя, прибирають стихійні звалища тощо.

- З початку лютого ми вивезли понад 200 тонн гілля і продовжуємо роботу. Є доручення привести район до належного санітарного стану, ми його сумлінно виконуємо. Дуже приємно, коли ця робота спільна – як ось із цим ОСББ. Приємно, коли і людям самим не байдуже, як виглядає їх район чи місто, і вони бажають самі допомогти, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.