У Запоріжжі привітали ветеранів з Міжнародним днем людей похилого віку

02.10.2017 15:53

Сьогодні, 2 жовтня, в Запорізькій обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

У концертному залі імені Глінки зібралися сотні шанованих запорожців, ветеранів війни та праці. Їх приїхали привітати представники влади - голова Запорізької обласної держадміністрації Костянтин Бриль, керуючий справами виконавчого апарату Запорізької облради Володимир Подорожко і керуючий справами виконкому Запорізької міськради Роман Омельянович.

Роман Омельянович у своєму вітальному слові назвав ветеранів поколінням мудрості і досвіду, і подякував їм за активну життєву позицію.

- День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку - це ще один привід для нас, ваших спадкоємців, задуматися про життєві цінності. Ми вчимося у вас відповідальності і стійкості перед життєвими випробуваннями. І тепер наш час віддавати вам борг любові і турботи, - підкреслив Роман Омельянович.

За розвиток ветеранського руху в Запоріжжі, за вирішення проблем людей похилого віку та активну життєву позицію ветерани були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Після урочистої частини захід продовжився яскравим концертом для ветеранів, підготовленим артистами Запорізької обласної філармонії.