У Запоріжжі пройде виставка відомого українського художника

05.03.2021 09:55

5 березня у запорізькому Туристичному інформаційному центрі відкривається тематична виставка дніпропетровського художника Сергія Алієва-Ковики.

Як повідомляє департамент культури і туризму Запорізької міської ради, художня виставка «Білим по чорному. Мінливості» Сергія Алієва-Ковики буде урочисто відкрита 5 березня о 16.00 у Zaporizhzhia.city Hub за адресою пр. Соборний, 151.

Сергій Алієв-Ковика - один з найяскравіших фахових представників сучасного образотворчого мистецтва в Дніпрі. Співзасновник андеграундного мистецького товариства СТЕП (1980-ті). "Господар" майстерні графіки ПОРОГИ. Як талановитий мультижанровий сучасний митець, Алієв-Ковика розробляє дизайн і графіку книжок, творить у стилі станкової графіки, живопису, скульптури, фотографії, а також створює витинанки та ляльки-мотанки.

Серія робіт “Бiлим на чорному. Мiнливостi”, представлена у Запоріжжі, є авторською інтерпретацією класичної жіночої теми. Однак вона не про стать, а про оголеність як стан, про відкритість та незахищеність.
Виставка триватиме у Туристичному інформаційному центрі до 26 березня з дотриманням усіх карантинних вимог.