Запорізькі комунальники цілодобово забезпечують чистоту та порядок у місті

09.03.2021 15:00

Працівники комунальних підприємств «ЕЛУАШ», «Зеленбуд», «Титан» чергували у вихідні та святкові дні, щоб місто було чистим.

Нагадаємо, за дорученням міського голови Володимира Буряка спеціалісти департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, а також комунальні підприємства продовжують працювати в цілодобовому режимі задля термінових робіт по боротьбі з наслідками зимової негоди. Так, вночі 6 березня на території Запоріжжя спостерігалися опади у вигляді мокрого снігу. Як повідомляє департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, задля запобігання накопичення снігових опадів та утворення ожеледиці спецтехніка КП «ЕЛУАШ» з 4:00 розпочала посипання небезпечних ділянок доріг. Для цього були задіяні 62 одиниці техніки. Під час виконання робіт було використано більш ніж 280 тонни посипного матеріалу.

Працівники міських КП «Зеленбуд», «Титан»,  ЦПКіВ «Дубовий гай» та «ЕЛУАШ» виконували роботи з очищення тротуарів, а також пішохідних доріжок парків та скверів. Окрім цього, за сприятливих погодних умов комунальні підприємства продовжували роботи з приведення території міста до належного санітарного стану.