КП «Наше місто» продовжує прибирати прибудинкові території

09.03.2021 16:09

Як і має бути у комунальному підприємстві, яке бере на обслуговування багатоквартирний будинок, «Наше місто» щодня направляє працівників з комплексного прибирання на прибудинкові території. Ця опція входить до списку обов'язкових послуг, які щомісяця оплачують мешканці. Сьогодні представники комунального підприємства ще раз розповіли про свої обов'язкові роботи.

Працівники КП «Наше місто» виходять на прибирання прибудинкових територій шість разів на тиждень, а також один раз на сім днів прибирають сходові майданчики. Ця опція входить до базового тарифу.

За словами представників підприємства, раніше прибирання дворів проходило 5 разів на тиждень, але потім інтенсивність вирішили наростити.

Сьогодні свою роботу працівники КП показали в Хортицькому районі міста, де на обслуговуванні у підприємства знаходиться 7 будинків.

- Щоденно працівник з комплексного прибирання прибудинкових територій збирає сміття та підмітає доріжки. Також ми уклали договір з підприємством «Вельтум-Запоріжжя», який передбачає прибирання контейнерного майданчика нашими працівниками після вивезення сміття представниками «Вельтум-Запоріжжя». Таким чином на територіях дворів практично не залишається сміття, - розповіла провідний інженер адміністративно-господарського відділу КП «Наше місто» Олена Ярмачек.

Всього в обслуговуванні підприємства знаходиться 114 будинків.