КП «Запоріжремсервіс» показало як працюють двірники

11.03.2021 16:11

Як і має бути у комунальному підприємстві, яке бере на обслуговування багатоквартирний будинок, «Запоріжремсервіс» щодня направляє працівників з комплексного прибирання на прибудинкові території. Ця опція входить до списку обов'язкових послуг, які щомісяця сплачують мешканці. Сьогодні представники комунального підприємства ще раз розповіли про свою обов'язкову роботу.

Працівники КП «Запоріжремсервіс» виходять на прибирання прибудинкових територій п'ять разів на тиждень, а також один раз на сім днів прибирають сходові майданчики. Ця опція входить до базового тарифу.

За словами представників підприємства, цієї регулярності вистачає для того, щоб утримувати території у чистоті.

Сьогодні свою роботу працівники КП показали у Вознесенівському районі міста, де задіяно 69 двірників. В цілому по місту в різних районах за адресами закріплені 130 працівників з комплексного прибирання.

- Щодня працівник з комплексного прибирання прибудинкових територій збирає сміття і підмітає доріжки, газони, дитячі майданчики. Зараз ось прибираємо відсів, яким посипали слизькі доріжки під час снігопадів. За кожною адресою ми з мешканцями визначаємо територію, за яку будемо відповідальні. І постійно намагаємося тримати закріплені території в чистоті, - розповіла провідний інженер з благоустрою КП «Запоріжремсервіс» Віра Бондаренко.

Робота з прибирання територій триватиме й надалі.