У Вознесенівському районі тривають роботи з комплексного благоустрою

12.03.2021 11:52

Сьогодні, 12 березня, підрядники привели до ладу двори багатоповерхівок по вулиці Незалежної України. Так, із залученням спецтехніки зібрали купи гілля та опалого листя, а також прибрали стихійні звалища сміття, які почали утворюватися поруч.

У Запоріжжі продовжують наводити лад на прибудинкових територіях, щоб привести їх до належного естетичного й санітарного стану. До організації робіт підходять комплексно – ліквідовують стихійні звалища, кронують дерева та утилізують використані ялинки.

Прибирання з кінця лютого продовжується й у Вознесеніському районі. Цього разу, у кварталі багатоповерхівок за адресами вул. Незалежної України, 65, 65а, 65б та 67 підрядники із залученням спецтехніки прибрали купи сміття та залишків листя.

Також за адресами вул. Незалежної України, 86, 88, пр. Соборний, 158а, вул. Гагаріна, 2, 4 підрядники прибрали купи ялинок та обрізаного гілля, яке після подрібнення на тріску слугуватиме паливом для філій концерну «Міські теплові мережі».

- Ми своєчасно провели необхідні тендерні процедури, щоб мати змогу з залученням підрядників виконувати цей вид робіт. У кварталі по вул. Незалежної України, починаючи з будинку №86, минулого тижня кронували аварійні дерева, зреагувавши таким чином на звернення мешканців до міського голови, а також заявки, які надходили до контакт-центру «15-80». Цього тижня плануємо прибрати стихійні звалища й листя, яке намели двірники вже протягом березня, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.