Вітання з Днем українського добровольця

14.03.2021 09:00

Шановні запоріжці!

14 березня Україна вже вп’яте відзначатиме День українського добровольця. У цей день українці вшановують справжніх героїв, адже добровольчий рух сформували ті, хто першими стали на захист України. Саме у ті дні, коли у результаті збройної агресії проти України під загрозою опинилася не лише територіальна цілісність, а й незалежність нашої держави.

Майже ніхто з них до того не знався на військовій справі. Більшість добровольців були вимушені навчатися безпосередньо на полі бою. Однак саме цим колишнім людям мирних професій, які стали вояками добробатів, ми завдячуємо тим, що ворог не пройшов углиб країни.

Запоріжці пам’ятають, що саме добровольчі батальйони взяли на себе перший удар початкового етапу антитерористичної операції. Низький уклін тим, хто тоді вистояв, вічна пам'ять тим, хто загинув, щира пошана тим, хто за власним покликом зараз захищає батьківщину. Усім колишнім і нинішнім добробатівцям бажаю надійного родинного тилу, військової вдачі і якнайскорішої перемоги у цій гібридній війні.

 

Запорізький міський голова                                                   Володимир Буряк