Вночі в Запоріжжі демонтували незаконні рекламні конструкції

16.03.2021 11:20

У сьогоднішньому нічному рейді взяли участь представники інспекції з благоустрою Запорізької міської ради, управління патрульної поліції в Запорізькій області та робочого органу з питань розміщення зовнішньої реклами.

Демонтаж незаконно встановлених рекламних конструкцій виконали відповідно до рішень, ухвалених виконавчим комітетом Запорізької міської ради. Загалом було демонтовано 10 рекламних конструкцій в 4 районах міста.

Як повідомляє інспекція з благоустрою Запорізької міської ради, 2 об’єкта прибрали з перехрестя вулиць Автозаводської та Новокузнецької в Комунарському районі, 3 об’єкта – з перехрестя Прибережної автомагістралі та вулиці Запорізькій, ще один – на Прибережній магістралі біля Вознесенівського ландшафтного парку, по 2 об’єкта – з проспекту Металургів та площі Запорізької.

Для демонтажу рекламних конструкцій, встановлених без відповідних дозвільних документів, була задіяна великогабаритна техніка. Через це роботи проводили вночі, аби не створювати незручності водіям та пішоходам. У свою чергу, представники поліції забезпечили охорону правопорядку.

Зазначимо, завдання навести лад з незаконними спорудами в Запоріжжі поставив перед профільними службами міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. В усіх районах міста щодня проводиться робота з виявлення таких об'єктів, складання необхідних документів та реалізації відповідних рішень виконавчого комітету.