У Заводському районі утилізують сухе гілля

17.03.2021 13:00

В усіх районах Запоріжжя триває весняне прибирання. Так, в Заводському районі завершують вивезення гілля та листя з внутрішньодворових територій. До роботи залучили підрядників, наведення ладу планують закінчити вже за місяць.

Сьогодні підрядники вивозять гілля за адресами вул. Радіаторна, 46, Вроцлавська, 25, 34. Під час прибирання задіяна спецтехніка: навантажувач та самоскиди, які в подальшому будуть відвозити зібраний матеріал на полігон ТПВ на утилізацію. Як розповів заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському районі Олег Слабишев, минулого року з територій району було вивезено 2,3 тисячі тонн гілок та сміття.

- Ми завершуємо вивозити з території району гілля та сухе листя. Залишилось близько 7 адрес, де ще є скупчення. Цього року ми вже вивезли з вулиць району близько 500 тонн гілок. Після цього почнемо ліквідацію стихійних звалищ. Користуючись нагодою, закликаю жителів району викидати сміття у призначені для цього контейнери та не утворювати стихійні звалища, - зазначив Олег Слабишев.

Загалом цього року в Заводському районі заплановано вивезти 2,5 тисяч тонн сухого гілля, листя та сміття зі стихійних звалищ.