У Запоріжжі продовжують ремонтувати проблемні будинки

17.03.2021 16:25

Фахівці КП «Наше місто» продовжують поточні ремонти в багатоквартирних будинках і гуртожитках, які перебувають на балансі підприємства.

Сьогодні комунальники працювали в гуртожитку по вулиці Привокзальній, 7. Цей гуртожиток було побудовано ще у 70-х роках минулого століття. З огляду на вік у будівлі накопичилося чимало проблем. Їх тепер намагається вирішити комунальне підприємство «Наше місто», у якого будинок знаходиться в управлінні.

Вчора за один день на цій адресі провели заміну проблемної ділянки в мережі холодного водопостачання. Для цього задіяли працівників КП «Наше місто» та КП «Водоканал».

- Зокрема було замінено близько 24 погонних метрів трубопроводу холодного водопостачання. Замість чавуну поставили пластик. На період робіт на пів дня довелося перекрити холодне водопостачання споживачам. Втім, з роботою впоралися швидко, тому ми не змусили мешканців довго чекати. Таким чином нам вдалося вирішити проблему з постійними підтопленнями, які траплялися на цій ділянці трубопроводу, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

За словами фахівців, раніше внутрішньобудинкові мережі перебували на утриманні підприємства «Радіоприлад». Однак потім там заявили, що не можуть більше утримувати ці мережі через відсутність коштів. Таким чином комунікації перейшли на утримання до КП «Наше місто». Сам будинок знаходиться в управлінні підприємства з 2016 року.