У Запоріжжі привітали працівників житлово-комунального господарства

18.03.2021 15:35

У Запоріжжі тисячі містян працюють у сфері житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Достатньо згадати концерн «Міські теплові мережі», комунальне підприємство «Водоканал», керуючі компанії, «Вельтум-Запоріжжя». Кожне з цих підприємств має важливе значення для життєзабезпечення міста, створення комфортних умов для проживання запоріжців.

У третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято. Традиційно напередодні цього дня відбуваються урочисті заходи, під час яких вітають, нагороджують кращих представників галузі. Цього року обласна профспілкова організація вирішила не відмовлятися від цієї традиції. Однак в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції захід було організовано з дотриманням карантинних обмежень. Урочисті збори сьогодні відбулись у ПК «Металургів».

Працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення приїхав привітати міський голова Володимир Буряк. Наголосив, що галузь ЖКГ для міського господарства одна з найважливіших та найскладніших. Адже житловики та комунальники відповідають за тепло у квартирах, вивезення сміття, прибирання території та багато іншого. Саме вони під час зимової негоди цілодобово працюють щоб усунути її наслідки.

- У нашій країні є багато професійних свят. Однак день працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування серед тих свят, які мають значення для кожного запоріжця. Адже життя кожного з нас неможливо уявити без роботи комунальників, - сказав Володимир Буряк.

Кращі працівники галузі ЖКГ і побутового обслуговування населення були нагороджені Почесними грамотами, Подяками виконавчого комітету Запорізької міської ради.