У Вознесенівському районі тривають весняні роботи у дворах

19.03.2021 12:40

Сьогодні зранку у дворі по вул. Сталеварів, 25 працює важка техніка. Підрядники прибирають гору мотлоху, яка утворилась поруч зі сміттєвим майданчиком. Тут і новорічні дерева, і кроноване гілля та інший непотріб, який позносили люди.

- У нашому дворі з часом утворилося звалище з опалого листя, сухого гілля і непотребу, який повикидали люди. Крім безладу у дворі, у купі завелися щурі. Велика вдячність за те, що адміністрація Вознесенівського району швидко зреагувала і тепер ми маємо чистий і гарний двір, - відзначила голова правління ОСББ по вул. Сталеварів, 25, 25а Марина Дроздович.

Впродовж дня на вул. Сталеварів мають завершити всі роботи. Далі прибирати стихійні звалища розпочнуть у дворах на вулиці Перемоги та на бульварі Центральному. Загалом по Вознесенівському району такі роботи виконують щоденно, квартал за кварталом. Лише за минулий тиждень підрядники вивезли сміття з півсотні дворів.

- Це комплексна робота з прибирання стихійних звалищ на прибудинкових та внутрішньоквартальних територіях. У нас є сума її фінансування – по двох договорах по 400 тисяч гривень. Вже близько 300 тонн сміття вивезено на полігон твердих побутових відходів на вул. Базовій, - розповів голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.