У Вознесенівському районі продовжуються весняні роботи у дворах

25.03.2021 11:55

Протягом трьох місяців з території Вознесенівського району вивезли майже 180 тонн сухого гілля. Прибирання прибудинкових територій триває ще з початку лютого і протягом всього березня. Так 24 березня підрядники працювали одразу за кількома адресами.

У дворі будинку по вулиці Перемоги, 93 працювала дробарка, що переробляє сухе гілля на друзки. Місцеві кажуть, з проханням навести лад у дворі звернулися до райадміністрації. З відповіддю довго чекати не довелось.

За словами підрядників, інколи роботу гальмують непередбачені ситуації. Така сталась нещодавно на вулиці Лермонтова, 23. Почати прибирання заважала неправильно припаркована автівка. Тому комунальники вкотре звертаються до місцевих жителів не залишати свої автомобілі на вузьких внутрішньоквартальних дорогах.

- Ми аналізуємо звернення мешканців до міського голови, до контакт-центру 15-80, також до мене особисто звертаються мешканці Вознесенівського району з приводу кронування чи видалення аварійно небезпечних дерев, вивезення минулорічного листя та гілля. За цими адресами заїжджають працівники районної адміністрації разом зі спеціалізованими підрядними організаціями - і комплексно квартал за кварталом наводимо лад, - відзначив голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Окрім прибирання гілля, у Вознесенівському районі тривають і роботи з кронування та ліквідації аварійних дерев. Аби з настанням тепла на запорізьких вулицях та у дворах було чисто та затишно.