У запорізьких будинках триває заміна комунікацій

25.03.2021 15:05

Управителі запорізьких будинків наводять лад на прибудинкових територіях, обслуговують та ремонтують житловий фонд. Так, фахівці КП «Запоріжремсервіс» сьогодні лагодять інженерні мережі в будинку № 20 по бульвару Центральному.

Багатоповерхівка була побудована у 60-х роках. За цей час експлуатаційні спроможності комунікацій у підвалі будинку було вичерпано, тож вони потребували заміни.

- Ми виконуємо роботи з заміни каналізації у підвалі першого під’їзду. Тут буде замінено близько 10 погонних метрів трубопроводу. Попередні труби були зношені, замулені, мали корозії. За зверненнями мешканців та після обстеження ми розпочали роботи з заміни мереж. Оновлення мереж планується продовжити. Будинок на 12 під’їздів, обсяги мереж великі, тож виконуємо оновлення частинами, в низці під’їздів каналізаційні труби вже замінені на пластикові. Також в планах – заміна мереж теплопостачання, щоб ретельно підготувати будинок до опалювального сезону, - зазначив майстер дільниці КП «Запоріжремсервіс» Роман Півненко.

Також на будинку були виконані роботи зі скління, частково була замінена запірна арматура, оновлені мережі холодного та гарячого водопостачання.