В Олександрівському районі відновлюють внутрішньоквартальні дороги

25.03.2021 15:20

Сьогодні представники підрядної компанії розпочали заміну асфальтового покриття внутрішньоквартальної дороги у дворі проспекту Соборного, 43 - вулиці Тургенєва, 32 а. Роботи виконують підрядники. На першому етапі головна мета - видалити старий асфальт. Спеціалісти зазначають, що такі роботи можна виконувати і при сьогоднішніх погодних умовах

Старе покриття за адресою пр. Соборний, 43 - вул. Тургенєва, 32 а потребувало ремонту. Ремонт цієї ділянки був у планах, тепер підійшла черга для виконання робіт.

Сьогодні за допомогою спецтехніки робітники підрядної організації виконали демонтаж асфальту. Після цього розпочнуть заміну бордюрного каменю. Надалі планують підготувати основу, за сприятливої погоди виконати укладання свіжого шару асфальтобетону. Однак для наступних етапів робіт необхідна температура повітря не нижче 10 градусів тепла.

Подібні роботи в Олександрівському районі планується виконати ще за низкою адрес. На це з міського бюджету виділено 3 млн грн.

- За 5 років злагодженої роботи міського голови, депутатського корпусу та районної адміністрації нам вдалося замінити 40 тисяч квадратних метрів внутрішньоквартальних доріг. Залишається ще 30 тисяч квадратних метрів робіт. Однак, на жаль, через дефіцит бюджету швидко охопити всі проблемні об'єкти не вдається. Цього року поки плануємо замінити асфальт на площі 5 тисяч квадратних метрів. Думаю, до кінця весни ми цей план виконаємо. А там подивимося - може, в бюджеті передбачать додаткові кошти для цих цілей, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.