Депутати внесли зміни до програм розвитку інфраструктури та приватного сектору

23.04.2021 17:25

Сьогодні, 23 квітня, на сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за внесення змін у програми розвитку інфраструктури та приватного сектору міста, зокрема передбачили додаткове фінансування для обслуговування та ремонту важливих об’єктів.

Додаткові кошти будуть надані районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району на програму відновлення інфраструктури території приватного сектору, а саме для проведення капітального ремонту дитячого та спортивного майданчика по вул. Івана Богуна, 142 та проходження експертизи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Суха Балка. 

Для реалізації програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою Запоріжжя додатково передбачається фінансування у розмірі 15,5 млн грн. Окрім цього, за рахунок перерозподілу фінансування у наявності ще 99,9 тисяч грн - ці кошти вдалось зекономити у зв’язку з передачею функції очищення акваторії дна міських пляжів до Запорізької міської рятувально-водолазної служби.

Гроші будуть спрямовані на забезпечення належного санітарного стану території скверу "30-річчя визволення України" по вул. Лізи Чайкіної та пішохідної частини проспекту Маяковського - 4,5 млн грн. Ще 4,5 млн грн передбачені на поточний ремонт вулично-шляхової мережі по вул. 12 Квітня. Понад 5 мільйонів виділено й для розробки техніко-економічного обґрунтування по об’єкту "Будівництво автодороги від мікрорайону №2 житлового масиву 2 "Південний" до автодороги Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта".

Додаткове фінансування передбачене й для облаштування зовнішнього освітлення спортивного майданчика на території ландшафтного парку «Вознесенівський», встановлення засобів регулювання дорожнього руху на Прибережній магістралі, виконання робіт з реконструкції дитячого та спортивного майданчика по вул. Леоніда Жаботинського, 47а, забезпечення належного санітарного стану та безпечного перебування відвідувачів на території Центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай».