У будинках Дніпровського району розпочато роботи з ремонту покрівлі

30.03.2021 16:34

Сьогодні, 30 березня, працівники компанії «Місто для людей» буди задіяні в роботі на даху будинку №7а по вул. Руставі.

Ці роботи - планові, виконуються за заявками мешканців та за рахунок накопичених ними коштів. У зв’язку зі сприятливими погодними умовами ремонт покрівельники розпочали з самого ранку. Попередньо сюди завезли необхідний матеріал та зачистили поверхню. Завершити роботи в повному обсязі планують вже сьогодні надвечір.

Нещодавно у вказаному будинку була проведена заміна поштових скриньок, виконано ремонт засувок, проведено заміну вікон, ремонт під’їзду тощо. Роботи також були заплановані по заявках мешканців та виконані за рахунок накопичень і вчасної оплати.

- Якщо мешканець з певних причин заборгував, він має право укласти договір про реструктуризацію боргу і таким чином розтягти виплату в часі, щоб вона не була обтяжливою для людини, а також залишалась можливість отримання субсидії. Консультації з цього приводу та прийом заявок керуюча компанія «Місто для людей» здійснює за телефоном гарячої лінії  - 067 400 10 08. Також можна заповнити форму зворотного зв’язку на сайті керуючої компанії mdl.com.ua. Звертаємо увагу, що аварійні заявки слід залишати виключно на гарячу лінію, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.