У Запорізькій області проведуть «Місячник зайнятості жінок»

01.04.2021 10:07

Вибір місця роботи - одне з найважливіших рішень у житті кожної людини. Держава докладає зусиль для поліпшення становища жінок на ринку праці та їх соціального захисту. Знайти гідну і цікаву роботу, відповідно до професійних інтересів та вподобань, можна звернувшись до державної служби зайнятості.

Фахівці служби зайнятості готові надати наступні послуги:

  • пошук підходящої роботи і сприяння у працевлаштуванні;
  • навчання новим професіям, перепідготовка та підвищення кваліфікації згідно з потребами ринку праці на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця - як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві;
  • направлення на оплачувані громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру;
  • сприяння у започаткуванні власної справи шляхом надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Також у центрах зайнятості можна отримати інформаційні, консультаційні та профорієнтаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням. Зокрема й під час реалізації загальнообласної акції «Місячник зайнятості жінок».

Додаткову інформацію можна отримати у відділі активної підтримки безробітних Запорізького міського центру зайнятості за адресою: вул. Рекордна, 16Б, та за номерами телефонів: (061) 284-99-87, 284-90-92.