У Вознесенівському районі відбулась координаційна нарада з правоохоронцями

01.04.2021 15:55

У Вознесенівській районній адміністрації відбулася координаційна нарада її керівництва з представниками національної поліції Вознесенівського ВП Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області та керівництвом громадських формувань з охорони громадського порядку.

У Вознесенівському районі зареєстровано 11 громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, 7 з яких діють та активно співпрацюють з Національною поліцією та районною адміністрацією як органом місцевого самоврядування - «Автодружина Радар», «Міська Варта», «Ягуар», «Еколого-охоронний спеціалізований підрозділ», «Запорізький козацький кіш», «Професіонал», «СТРАЖ», «Січ Кордон». Формування нараховують понад 270 членів.

За участю членів громадських формувань спільно з працівниками Національної поліції за перший квартал поточного року було проведено 35 рейдів, в ході яких було попереджено 7 злочинів, складено 6 протоколів про адміністративні правопорушення, затримано 30 осіб за скоєння різних правопорушень.

На нараді було розглянуто новий Порядок документування членів громадських формувань з охорони громадського порядку, затверджений рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.02.2021 №65, та обговорено перспективи співпраці на 2021 рік з урахуванням санітарно-епідеміологічної ситуації в місті.