В Олександрівському районі асфальтують підходи до під’їздів

06.04.2021 13:05

У Запоріжжі тривають ремонти внутрішньоквартальних доріг. Зокрема в Олександрівському районі разом з проїжджою частиною відновлюють і підходи до під’їздів.

Так, подібні роботи ведуться за адресою вул. Поштова, 57. Наразі там вже демонтували старе покриття та підготували основу під новий асфальт.

- Минулого року ми виконали тут ремонт тротуарів та міжквартальної проїзної дороги. У нас ще залишилися декілька під’їздів, які ми не заасфальтували, тож зараз завершуємо тут роботи. Окрім цього, подібні роботи також заплановано виконати за адресами пр. Соборний, 43, вул. Жуковського, вул. Українська, 35, 31, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Як розповів директор підрядної організації Максим Хелемендик, спочатку біля під’їздів зняли старе асфальтове покриття, після чого ділянку ущільнили щебенево-піщаною сумішшю.

- Основу під асфальт ми утрамбували та вирівняли, а сьогодні почали вкладати асфальт. Для під’їздів використовуємо асфальт марки «Г». На відміну від покриття, яке використовується для доріг, він без щебеню, - зазначив Максим Хелемендик.

Всього в районі планується відремонтувати близько 5 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг.