Запорізькі тепловики відновлюють асфальтове покриття після ремонтів

06.04.2021 17:30

Для проведення ремонту систем опалення фахівці концерну «Міські теплові мережі» розривають асфальтове покриття доріг і тротуарів. Втім, після виконання всіх необхідних робіт його відновлюють – власними силами, або ж наймаючи підрядну організацію.

Сьогодні, 6 квітня, роботи зокрема розгорнули на перехресті вулиць Фортечної і Жуковського, а також поблизу будинку 197а по вулиці Олекcандрівській, що в однойменному районі міста.

У Запоріжжі впродовж цього опалювального періоду працівники концерну виконали заміну більше 300 дефектних ділянок теплових мереж, загальною протяжністю 10 578 погонних метрів. Переважно виконання необхідних робіт потребувало розриття асфальтового покриття. Одразу після закінчення ремонту протягом опалювального сезону фахівці концерну «МТМ» відновлювали благоустрій на пошкоджених ділянках та виконували підготовку під укладання асфальту.

Так, станом на початок квітня така підготовка під асфальтування виконана на 146 об’єктах загальною площею 4965 кв. м.

Початок робіт з відновлення асфальтового покриття припав на 6 квітня, у відповідності з затвердженим графіком. А вже у міжопалювальний період концерн запланував замінити зношені мережі опалення та гарячого водопостачання загальною протяжністю 44 км.