Як працює міський центр зайнятості у період посиленого карантину

14.04.2021 12:50

Для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 та забезпечення належного режиму роботи міського центру зайнятості у період встановлення у Запоріжжі «червоного» рівня епідемічної небезпеки в установі запроваджені додаткові запобіжні заходи.

  • Реєстрація осіб з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття проводиться під час особистого звернення безпосередньо у приміщеннях центру зайнятості з дотриманням усіх протиепідемічних вимог або дистанційно через портал державних послуг «Дія» https://diia.gov.ua/. Детальна інструкція щодо процедури реєстрації за посиланням https://www.dcz.gov.ua/novyna/derzhavni-poslugy-onlayn-ce-shvydko-ta-zruchno.
  • Інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, надаються безробітним дистанційно з використанням будь-якого засобу комунікації (телефонний зв'язок, електронні засоби тощо);
  • Заплановані профорієнтаційні семінари проводяться в онлайн-форматі;
  • Послуги працедавцям надаються виключно у дистанційному режимі.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефонами гарячих ліній Запорізького міського центру зайнятості: (061) 284-99-87, (061) 284-93-41 або до адміністраторів центру за номерами: (061)284-99-81, (061)284-99-18.

Будь-яку інформацію з питань надання послуг службою зайнятості можна отримати в онлайн-режимі на офіційних вебресурсах Державної служби зайнятості та Запорізького ОЦЗ: