Концерн «МТМ» починає масштабні роботи з відновлення асфальтового покриття

14.04.2021 15:10

У ході ремонтно-відновлювальних робіт концерну «МТМ» іноді доводиться демонтувати асфальт. Відразу після закінчення ремонту протягом опалювального сезону фахівці концерну відновлювали благоустрій на пошкоджених ділянках і виконували підготовку під асфальтування. Зараз, після зимового міжсезоння, роботи з відновлення асфальтового покриття ведуться в усіх районах міста.

Станом на 1 квітня 2021 р. концерн «МТМ» провів підготовку на 146 об'єктах загальною площею 4965 кв. м. Робота з відновлення асфальтового покриття розпочалася 6 квітня, відповідно до затвердженого графіка. Перший тиждень бригади концерну працювали спільно з КП «ЕЛУАШ», а починаючи з сьогоднішнього дня, 14 квітня, трудяться на об'єктах самостійно.

Сьогодні йдуть роботи на вулиці Миру в Вознесенівському районі. Тут на 60-метровій ділянці, в районі будинку №4, укладено нове асфальтове покриття.

- Тільки у Вознесенівському районі ми ведемо відновлювальні роботи на 20 ділянках. На вул. Миру використали близько 6 тонн асфальту, і тепер тут з'явилося нове асфальтове покриття, - розповів начальник сектору ремонтно-відновлювальних робіт концерну «МТМ» Микола Жучков.

Але співпраця з ЕЛУАШ на цьому не закінчується, і в подальшому на великих об'єктах концерн «МТМ» буде працювати зі шляховиками синхронно.

Також на міжопалювальний період концерн «МТМ» запланував заміну зношених мереж опалення та гарячого водопостачання загальною протяжністю 44 км.