З 16 квітня у Запоріжжі перевезення пасажирів громадським транспортом буде здійснюватися за довідками

14.04.2021 17:15

З 16 квітня у Запоріжжі вводяться нові зміни у роботі міського громадського транспорту. Транспорт працюватиме за звичайними маршрутами та графіком (без обмежень за часом), але перевозитиме пасажирів лише при наявності Довідки встановленого зразка. Відповідне рішення сьогодні прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Враховуючи подальше зростання кількості хворих коронавірусом управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради доручено організувати перевезення пасажирів визначених категорій на маршрутах автомобільного та електротранспорту у звичайному режимі за наявності Довідки встановленого зразка. При цьому має бути забезпечене першочергове перевезення медиків.

Користуватися громадським транспортом зможуть тільки працівники так званої критичної інфраструктури, освітяни, люди, які потребують медичної допомоги, батьки дітей, яких необхідно підвозити до дитячих садків. Повний перелік вказано у Довідці. Її оформляє та видає підприємство, установа, організація, де людина працює, керівник лікувального закладу.

Зразок Довідки у прикріпленому файлі.